Torsdag em


Bild – Björns kompis Skoog kom ut med Björn imorse för att hjälpa till o köra häst, här ser His Marvelous ( Stall Kenny) liten ut , men det är Skoog som är lång o ståtlig. – Vet inte om Ni hittar han på Tinder- men ett bra parti för Er tjejer..
Stall Kenny har gjort att hela stallet gått upp i vikt Grandfather Bill bjöd – 2 stora smarriga tårtor levererades av Anitha på Fm- Tack
Björn / Fredrik körde fort fram till 14.00 – Björn hade sen Kaffeträff med ledningen på vårt stora shoppingcentra Bergvik- Mer reklam kamels ..Bussarna våra är helvita , rullar väl 12-15.000 mil / år.
Håkan på plats tidigt för att kolla av auktions hästarna- Håkan har blivit en ” hajfena” på att se bra eller dåligt, dessutom är han otroligt påläst i stammar. (Får se vad han prickat sa Björn när jag kommer fram till Solvalla.)
Glad idag då delägare köpte ut Buddha för att han ska få ett bra amatörliv i Mantorp. Stort hjärta måste jag säga. Nu åker han hem i helgen till Tomas o Kickan.