Måndag Kväll


FOTO SKÖTARE IDA
Vinst på lunchen för Olle o Pampalo. Det här var Olles seger nr 6742!!!
Kunde ha varit nån mer seger, Magnus J körde upp i sulkyn på Worldfue, så det var punka i 2 varv, Imola visste absolut var stall ingången var , bröt ut, där tappa jag segern sa Olle, surt för det var 50 loppor i 1;a pris.
Skrev att det var 9 bakom bilen i Paris – fel eller rätt- Alla dagar per år är det 9 bakom bilen, men UET loppet ska det vara samma som i alla EU länder alltså 8.
Mellby Free kommer få Erik Raffin i sulkyn, Björn ringde o han sa Oui.( kanske har jag valt fel häst i finalen sa Björn, men dubbel glädje om Mellby skulle vara först i mål. Måndag sista snabbjobb för UET hästarna , tisdag morgon drar vi mot Paris.
Björn avstängd i morgon men får ändå köra – Grupplopp lämnas det alltid dispens, kl 20.00 går loppet, åker från Lökene vid lunch tid mot Paris- Gurato tränar ( Samma häst Björn vann med för nån vecka sen) Loppet har en ” totalsumma ” på 80 000 Euro.