Onsdag


Godmorgon på Mortrée.
Dimma o dis ser det ut att bli hela dagen, Vet Nina har varit här, Björn hemma, banan var kass igår efter regnet vi fick , så han bytte snabbt fortkörningen till backe, den var iaf kalasfin. Skulle ta testat några som ev ska starta nästa vecka, så jag åker hem från Solvalla o kör här i morgon oxså.
Olle o Martin de har krattat löv, tar aldrig slut…Till helgen hoppas vi på att få igång lövmaskinen-Då kan Lill Martin jobba sa han.
Hjelte en nygammal hästägare har investerat rejält i hästar, 2 unghästar köptes på Auktion ( inkörning hos Broman) och förra veckan köpte han Gazza BR som troligtvis startar nästa vecka på Solvalla. Dessutom gick han tillsammans med Björn/ Håkan i en unghäst som finns i Paris.
Hemsidan har krånglat lite -Tur då vår BoB finns.( Fick lära mej i Paris att Sture o Lars oxå går under namnet BOB betyder Bära och Betala….
SOLVALLA
Ribadaue- Spår 8 – David är en talang- så prickar han starten chans.
Freddie Silveråkra- 1:a spår, leder länge?