Torsdag Kväll


Bild- Hes a Marvelous gänget.
Äga häst tillsammans- ja då får man får nya trevliga bekanta , umgås så ofta som hästen startar+ några mer ggr per år då ” hemma hos hästen”- Säger bara otroligt kul med nya vänner för livet. Gå in på Kennys hemsida- 2 unghästar som är till salu- Snart är de till start o ägarna får bekanta sej med varandra. Många av de som äger hos Kenny är med på flera hästar. ( Anitha o Göran Dour de är bästa ambassadörer) osäker fråga gärna dem , hur de upplever ägandet.
Fortkörningen idag har varit 5 stjärnig- Som Olle sa – Alla travar som klockor!!!
Björns kompis Skoog här , livade upp stämningen i jobben- Han testa styrning som han har på lördag på Färj- Ägare Sjögren var helt övertygad om att det blir vinst o fest- (men Sjögren Du kör ju bussen till Solvalla söndag….)
Olle har gått ner till sjön , dag 3 i väntan på älgen…ingen älg ikväll – frysboxen tom.
Björn ledig kväll- Trött – Så det blir att sova tidigt- men först planera jobben för imorgon- Heni har som tur är koll på det mesta vad som gäller in / ut hästar o vet behandlingar.
Massören Michael här- Han gör ett bra jobb- 6 hästar har han masserat ,de kommer vinna lopp snart…