Söndag Kväll


Foto Anitha.
En nöjd Björn åker nu hemåt till Lökene. ( Otroligt vi kvala in alla utom en Marhadina), 5 st ,nytt rekord !! Chianti, Valetta, Fanny Chenal Royal Navy blue o Mellby Free till finalerna om 2 helger i Eskilstuna, Björn själv kvala in hela 8 hästar!!! Det brukar vara årets bästa fest på Eskilstuna Många bra svensktopps artister uppträder ,tacka ” Glitter Stefan” på kontoret.( Han har kontakter) Missa inte om Du blir inbjuden!!
Chianti- Björn o skötare Zem. Foto Travronden.
Håkan som har koll på det mesta hemma- SMS Björn, vi försöker köra så många som möjligt fort måndag- Det ska komma massor av regn tisdag. Bilarna ska få pjäxor på sej denna veckan- Romme lördag , man vet inte snö kanske?
Travfritt imorgon- Stor fortkörnings dag måndag – , fortkörning tisdag , trav Tisdag kväll / Onsdag Solvalla – Torsdag Färjestad/ Åby- Lördag Romme.
Olle har sladdat till hagar o Martin alla vägar o banor- Ingen vågar sej ut o köra efter det är plant som ett parkett gav,,,,