Måndag Kväll


Bild – Vår fina startbil- Kommer ta den snart en fredag kväll till Kil o släppa ut vingarna!!!

Jo Jo det blev bil- provstarter- Håkan satt på flaket o fixa med vingarna- Olle körde bilen.. Alla stolpar runt banan står kvar.
Vilka pröva då bakom ? Frozen Elsa , hon gled med som en “fisk” efter bilen. Startar onsdag.

Tur Tur för Björn när det blev krock i loppet i Paris, Björn runda utvändigt , lösa hästar inga skadade .
Alla laddar nu för V75 lördag- lag o insatser- Vår spik kom inte med- 1:a reserv… Börjar om på ruta 1…
Trodde åskan slog ut datorer i tisdags natt- Efter ha bytt , köpt nya router- visa sej det idag att det var ett fel i skåpet hos telia- suck – så många timmar o helvete o nya köp av routers på Net o Net , Kjell o Co , Telia + timmar i telefon med BoB , så funka det nu till 100% BoB bästa support ever han fixa igång nätet utan Telia !!!

Post Nord ändrar , stänger postcentralen i Kil, så nu bättre service de kommer kör ut posten + paket varje fm till gården..Så nu kommer vi handla apoteksvaror på nätet- recept skickas – nästa dag har vi det på posten…Super

Lite tråkigt då Travronden skriver från Goop till Djuse Farouk BR- Det bör tilläggas att efter försäljning är hästen flyttad, samma med flera hästar som sålts efter att ägare gått ur tiden, Björn har jobbat för att sälja alla hästar, nu har de fått nya ägare.( 6 st) 4 är sålda från stallet , 2 är sålda till ägare i Stall Goop,