Torsdag


Gäller nu trav vänner att rösta ” Det kan bli hur tajt som helst” Jerringpriset i år ska till travet , nu vår tur att komma in i ” finrummet”
09920603.Ring bara Ring</strong> Man kan bara ringa 1 ggr.. ( vet för jag försökte flera ggr)
Nu -2 , då jobbas det på Lökene- Olle sladdar hagar så de blir som parkettgolv- vill inte ha några skador pg av att hagarna är ojämna. Martin sitter ute i traktorn, banorna ska ha minst 2 cm löst uppepå. Håkan / Martin de pratas nog vid varje timma om vad som gäller.
Marveln fick ett tungt lopp 2:a – Björn ringde hem orolig- Göran o Anitha har aldrig missat en gång när han startat- De var inte på plats? – Jo Björn Göran hade “korsförlamning” så de såg loppet på TV- Då förstår jag sa Björn- Hälsa dem, krya på Dej Göran!

Italien hästarna är framme , de äter o trivs , “Hotellet” är TV bevakat o det känns bra. Björn får sällskap av Håkan o Gylling på söndag till Neapel , de fortsätter till Frankrike söndag kväll för att gå igenom träning mm