Måndag


Björn hemma- sa vara i Italien det innebär massor av mat o där betyder familjen allt. Igår kväll var de ( Jori , Björn o Minocci ) hos snälla ägare, ( grabbarna som driver resturangen vill absolut ge sin pappa en stor seger i travet – så nu laddas det) de har en krog med utsikt över hela Neaples viadukt . Här har de 130 bröllop per år o 1200 matgäster varje kväll!! Vilken middag sa Björn 8st huvudrätter med hummer, räkor, ostron, stekt tonfisk, o ja minns inte mer- ska ge Er några bilder.+ 3 efterrätter ( typ stora)- Nu äter jag inget mer denna veckan!! Maten i Italien är så mycke bättre än nån annanstans- Sen blev det sent – Ja vi kom isäng vid 2-30.

Jonas Tornells häst vann Direkt i debuten i kväll- å så han vann. TYCO BROLINE.. med 50 m.. 14.9 volt i debut!!! pappa Quarcio de Chene- Ibiza Broline.

Olle säger jag är optimist ikväll kan det bli flera vinster .