Onsdag


Bild
Solen går upp på Lökene- Fantastiskt ljus
Bussen rulla ut från gården mot Solvalla vid 9- tiden. Olle var tidigt uppe koka kaffe o gjorde skinka o lax mackor för ett helt kompani ,( go korg till de som åkte häst bussen.). Sen var det till att reparera box , Marveln hade det tråkigt när Hem inte är här så han sparka ut väggen… Allt gick bra med Marveln. Olle visa snickar talang.
Björn fick ta en omväg nu på morgon till Doktorn, i Frankrike har man ingen framförhållning , utan han fick en lapp om läkarintyg dan före julafton , läkar intyge måste vara inne före nyår annars har Du körförbud… Tur Magnusson var hemma o kunde hjälpa till. Intyget står på franska så de får väl hjälpas åt att översätta.
I Bussen står I Love Paris o Ready Ribb, Heni o Ida kör själva. Olle sprang ikapp bussen för att skicka med boots till Ready Ribb ,( om det nu behövs, bättre vara på den säkra sidan).