Nyårsdagen


Bild-Här är vi som redan är kvalificerade till PDA!

Ett nytt år med nya löften.

Det var fyrverkerier som heter duga, när Apertin fira av sina raketer, idag fortsattes det med jakt kl 9.00- i strålande solsken o +6, barmark all snö borta, En älg fälldes ,( inte av Olle) han njöt av fint pass med både mackor o varm choklad.

Alla hästar är nu ett år äldre, ska verkligen bli spännande att följa våra 3-åringarna 2019. – Zac- Amelia- Zola Key stack ju utan redan i fjol som mycket lovande!! Även de franska G hästarna har blivit 3-år,
“Tomten” blir 4-år o här har vi kulltopp- Absolut.
Likaså att se om våra miljonärer 5 åringarna Chianti o Mellby Free klarar av att ta steget mot de äldre. 30 st hästar på listan som tjänat över miljonen, 80 st som har över 800 poäng

Imorgon börjas träningen för tidig start i vår.

Först ut är Caresse , 15.40 på Vincennes.