Tack Readly Express

Readly  Njuter i sin hage på gården i Paris – Foto Monica –

Readly  den bästa kamrat man kan ha, Du har betytt så mycke för Björn ,tillsammans  vann   Ni  det största loppet PDA ihop i Paris   Ni  har  varit  i Cannes, Finland tillbaka i Paris  och vunnit nya segrar .  Tack till Timo o Inga som “krattat manegen” för ekipaget-  Nu väntar 150 ston på att få bli betäckta av Readly- Tack oxså  till Solvalla som lät oss ta ett adjö tillsammans med   världens bästa publik. Tack till Rolf med familj  – SÅ kul vi haft ihop o så glad vi kommer fortsätta samarbeta med tävlingshästar i framtiden.

Min nästa storstjärna sa Björn är kanske är  en avkomma till Readly E.

Summera Elitlopps helgen 5 segrar, ett otroligt bra resultat. Mister Nicky som vann  idag överraska tom Björn. Readly vann sitt  Elitlopps försök. Regnet förstörde dagen, men vilka tappra människor som “dundra” in vid 10-tiden o satt kvar på läktare kl 17,00 De ska ha en eloge!!

Nästa vecka. Arbete Lökene, månd, tisd, ons – Onsdag kväll med Olle till Rättvik – jubileum- Torsdag arbete löken- 14.00 bil mot Åby – fredag / arbete Paris o trav på kvällen/ lördag Mantorp-/ Söndag   planering av nästa vecka o kontorsarbete