Söndag

Bild Short in cash -Trampa glatt i vattnet. ( Skötare Linnea)

2 vinster i finalerna till stallet. Short In Cash o Ragazza  De sopra ( Skötare Sverre) Det regna ,  såg många hästar som ” skygga” för vattenpölar på banan. Reckless var 4:a fick 200.000 kr .Skötare EvaLena var nöjd,.

Nöjd över resultaten igår var Björn,  har vunnit med egentränade alla V75 omgångar i sommar, ( Årjäng missa han) Trevligt Royal Neo´sägare på plats för att hämta grön pokal+ grön  häst. Fick ingen utdelning igår,( men det blev kanske för täta   starter)  4000 personer hade iaf letat sej ut till banan o trotsa regnet. Flera V75 omgångar har regnat borta i sommar,

Som det regna på vägen hem, vattenplaning med bilen hela tiden.  före vi drog hem, blev det go mat på Björns favorit vid Scandinaviun. Björn bjöd med Jörn från Tyskland, han svar på väg hem,  tillbaka på onsdag i Stockholm,

2 nya hästar med hem igår, Wallawalla Broline  ( 2år) EfterRaja Mirchi- En syskon till Pasic Broline som sprang in 1.6miljoner hos Björn,  en fransk från Grois Bois,  Zakk Wise( den ska Nicolas tittar imorgon)

l hästar anmäls till Örebro nästa lördag. bla Pine Muscle, Mellby G ,wakkki, Blissful, Inspector, Bear Hope, Kasper Trot,  Zola Key  Ribaude, Short hand jag

Regnar i Värmland nu, Glöm inte V75 på Dannero idag,

Sen kan jag tycka en av årets höjdpunkter är på onsdag Solvalla, – V65 med dubblajackpot- Dax att börja läsa på