Söndag Kväll

Örebro- 307.000 kr inkörda – Bra dag med andra ord.

Jepson vann “Svampen” före Björn ( 2:a)  . Konkurrenter på Örebro , ikväll ska de ” campa ” ihop i paddel mot Håkan o Mike.  Håkan sa älskar spela mot Jepson o Björn för sämre förlorare finns inte än dessa två… vinner de en boll är det som de vunnit BC finalen ….

Romme är banan Björn ogillar mest av alla!! Nu blev han avstängd igen där förra gången o får sitta i” båset” nästa helg- Lovat mej själv sa han att aldrig anmäla mer än på V75 till Romme . ( Då har de rikstoto domare  som  dömmer rätt o då vågar jag  åka o tävla )  .

I morgon tisdag , onsdag  fullt ös med fortkörning hemma o Nicolas på plats måndag.  Kanske  sa Björn hjälper vi  Olle onsdag morgon med att fälla en av älgarna  han har på sin licens. Olle helt otrolig vi kollade hans ” step up” hur många steg tror Ni han går på en dag?

Torsdag 1,1, mil fredag 1,3 mil lördag 9 km , söndag var lite klent 8,5 km,… Vad gör han då? fixar massor på gården..

Jägersro

Giant Shadow( Jepson) o Reckless, ( S. Söderkvist)

Reckless , 400.000 1:a pris var att välja på ett lopp i Paris o detta på J  – Loppet i Paris var 300.000 i 1:a pris-( Heja ATG vi är bättre än Paris )