Söndag em

Bild. Ribadue som fick ett nytt fint täcke när han vann igår V75 lopp – Han är efter Björns favorithäst Conny Nobell. Skötare Stefano.

Bussen kommer göra flera resor denna veckan, Lindesberg Onsdag , Halmstad torsdag / lördag.   Chaufförerna  jobbar ” järnet” nu i semester tider. Kör tider ska hållas . Bosse , Sjögren och Leif – Dessutom ringer vi in bästa Karin som nu i helgen har   varit i Finland , med super resultat. Ikväll är hon tillbaka  hemma igen. Super Karin  – sexig som få  dundrar  runt i en bil utan tak-  Långa håret blåser i vinden. Det är vår Karin det,

Resultaten rusar , 28.4 miljoner har Björn o stallet kört in hittills i år , o vi har 6 månader kvar av 2020. V75 loppen , På V75 har   Björn  en seger % på 23,2  =  16 vinster  i år  på V75( närmast är Jörgen W med 7 segrar) .

8 hästar kom med i loppen på lördag i Halmstad- Mike har lovat köra person bilen till Hd  om Björn åker hem torsdag kväll för att köra deras Chianti på fredag i Arvika. Det man undrar är om o hur  Tylösand levererar ? Afterbeach – Spa? – Hört däremot att det ska vara stor TV från Hd travet.

Olle o jakt kompisarna fick upp älg  tornet igår-  .Mustasch leverera musik i Fryken- Massor av båtar i vattnet ( + 21)  Olle hade utsikt igår o trodde han såg 20 smågrisar nere vid sjön, fel det var tranor som dansa .