Björns V75 segrar i år

Bild . Färjestads program o deras lista över segrar på V75 2020 för vår travbana  – Så bra Björn – var stolt ! Makalöst år!

Färjestads  vinster på V75 i år, Björn har haft huvudrollen hela året ,  bara en månad kvar !! 29 lopp till stallet på V75   under 2020 .

Face time Bourbon i  dagens lopp – Vad säger man , vilken stjärna , inatt kommer de svensk födda  Face Time Bourn fölen till Sverige-  Divorse de Marlen ( Mamansan)  Hallowen ( Rouge )  denna såld till Rosén. Syrah ( Basic) Space Time ( Space Lane)  Dessutom  Fille ( Face Forever) Tik Tok ( Haver )  Olle  vill behålla en  av dessa som sin egen häst – Såklart han ska… Han får välja sist …

Hårdare liv att leva i Värmland- Nu så ska vi helt enkelt hålla oss hemma – inte köra bil – umgås tätt med bara  familjen- tur vi har älgkött i frysen o behöver bara  hämta basvaror, Ica i Skåre har den service vi behöver ( bästa o trevligaste  butiken   i Värmland ) , Årets första glögg , smak av mynta – njuter + Masters på TV- Kan en torsdag kväll vara bättre?