TISDAG EM

Glad man blir när det “dimper” in bilder på pensionerad hästar som den här bilden.

Det är Obi Digato som lever ett underbart liv i norra Sverige. FD skötare Sofia fällde tårar när hon ser hur fint han har det.

Fortkörningar o massa trevligt skratt emellan. Håkan , Sverre , Mike o Björn , de  drog till golfklubben för lunch.  Ikväll ska killarna fira  Nygga som nyss fyllt år. Det blir grill party i trädgården hemma hos han , med den inre kretsen. BoB har ju varit i Frankrike köpt fri tillgång av Sofiero hela kvällen. Björn avsluta dagen med att köra till Håkans självtvätt – tvätta bilen, flugor ska bort- Går inte utan extra medel sa Håkan- Nu är bilen nytvättad . BoB hämtar upp för kvällen.

Alla i vårat stall älskar Peppe- Nu tror jag nästan alla i stallet  är kunder hos den duktige kiropraktorn.( Björn har tid imorgon, BoB ikväll innan fest hos Nygga )

Vi har fått några nya anställda- En av dem kommer från en familj med massa djur. När nån av flickorna sa vi behöver bli av med lite svalor, då sa han – Bara att köpa en Boa orm så försvinner de…

Vi saknar en anställd från 1 Juli – Nån som vill börja här hos oss? Lovar bästa kamrater  på jobbet massor av trav- Kanske vill Du senare åka Frankrike? – Hos oss finns utveckling för Dej. Ring oss eller maila  info@stallgoop.se –