Tisdag kväll

Björn har njutit av dagen- Skönt sa han vara hemma ta dagen med ro. Genomgång med nya Peter Zadel om alla hästar  efter dagen slut. Efter drog Björn på sej jaktkläder, kompisarna kom i samma mundering – En ” bockjakt ” tillsammans – Nu hejar jag på att de vackra bockarna som går inne i banana tar till flykt … ( inga skott hörs , så de har nog dragit till skogs)

Vinst i Eskilstuna ikväll  – Spets o slut för Father Simon — ( Kalle körde för Björn ikväll)

Stalländringar i helgen.

Sålda o lämnar – Cup Of Tea , Jula S, Inspector , Iwan Boko ( till Holland)  Billions ( ny tränare)

In nya – Betting Pacer,  ( Björn kört i lopp tidigare med bra resultat ) Mellow Doubt 2år  samma stam som Betting Pacer – alltså helsyskon ( samma ägare oxså )  Nedermayer S Boko , 2 år samma mamma som Curri Yarri Boko – samma ägare oxså.  Abbys wise  As  ( Göteborgs ägd), Myse Derpion ( från Belgien tillbaka igen hos oss)

El krisen- FBK killarna berätta att nu  spar de på elen överallt ,  i hallen- Inga lampor ( belysning) kommer tändas upp förrän det är nedsläpp, el telfonladdare får inte sitta i om det inte laddas, träningslokaler  värmen dras ner.  Resor kommer räknas på.

Funderar hur gör travet? Vad sparar vi där ? Mindre traktorer ( diesel) som sladdar, banbelysningen kommer den bara vara tänd under lopp? Allt folk som jobbar  tävlings dagar kommer de minskas till 50% eller mindre? Travet kan säkert spara massor… Ännu har vi inte hört några besparingar…