Fredag

Varit en händelserik vecka, snöstormen i onsdags  gjorde att vi inte kunde komma från gården, det blåste 20 sekm  o snön yrde runt knutarna, allen upp till gården fick plogas vare 1/2 timma för snön dra igen. Emil hade fullt jobb med att dra upp bilar som stod fast ner vid vägen.

Nu 2 dagar med köldknäpp. Björn ställde in dagens fortkörningar – 23 grader , Björn själv ska däremot pröva några hästar på rundbanan. Martin ” plocka” fram banan igår.

Måste säga Martin o Emil är guld värda, igår morse när kl var 6.00 var alla vägar till gården o hagarna plogade o vägarna var grusade!!! Lite känsla  av ” velodrome” snövallar på nästan 1 m , när hade vi det sist?

Det blir ett PDA för Björn i år oxså , Seger nr 4 i PDA kanske?  Tack till Sabine o Anders som lånar ut sin chans i PDA till Björn. Många svenskar på plats i år, så visst ska vi lyfta henne till en seger ….

Färjestad i kväll.  återkommer när vi ser att alla kommer  till start.