Lördag

2 bra “pojkar” o 2 vackra hästskötare

” Motorn ” trodde aldrig han skulle hinna i fatt sina konkurrenter , glapp med 50 m. Björn sa att han ville testa att se om han kan öppna inte bättre, ( Måste träna på det) därav galopp. Björn tog upp Motorn sista 200 m o han gled i mål med krafter kvar.

Chimi – Nygga o Stures häst gjorde ett bra lopp, Björn trodde kanske det skulle bli tufft från bakspår igår, men inte den lille krigarn leverera.

v75 på Färjestad o E3 finaler. Scarfo från sämsta läge, där behöver vi lite tur.

Det var ett slitet gäng som kom til stallet på morgon, Håkan hade bara sovit 3 timmar , så vi såg att han smög sej in i bilen och tog en 1/2 timmes sömn. Nya hotellet i Karlstad ska visst vara kanonfint. Bra / fina rum, god mat o förstås hade de en bar som Motorns ägare tog över.

Skoogs dotter Vanessa och Motorn. Vanessa nästa generations hästskötare.